Reviews van klanten

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Janine on LAER Massage

Als masseur heb ik al van verschillende collega masseurs verscheidene massages mogen ontvangen.Peter steekt voor mij met kop en schouders er bovenuit omdat hij puur maatwerk levert en totaal afgestemd is op mij en wat ik op dat moment behoef en daar ook alle tijd voor neemt.Verder vind ik Peter een zeer aimabel mens die met veel respect, liefde en compassie zijn massages geeft, en dat is voelbaar.Ik kom altijd als herboren bij Peter vandaan en nog dagen erna voel ik de zeer fijne ontspannende nawerking ervan in mijn lijf. Zeer aan te bevelen om 1 of meerdere massages van Peter te ontvangen.

by Elly on LAER Massage

Heb al diverse soorten massages mogen ontvangen van Peter, zoals de Bamboe en de Tok-Sen massage. Aangezien ik zelf ook masseur ben, heb ik die zeker nodig. Hij luistert goed naar je “klachten”, voelt goed aan wat mijn lichaam nodig heeft en past daar elke keer de massage op aan. Het ontvangst is altijd weer even warm en hij neemt echt de tijd voor je. Dus heb je klachten, neem dan zeker contact met hem op en maak een afspraak. Dank je wel Peter, voor elke keer dat je mij weer laat ontspannen!

by Esmeralda on LAER Massage

Elke keer weer herboren als ik bij Peter vandaan kom, de super massage is echt aanrader! Peter laat je helemaal tot rust komen TOP!

by brenda on LAER Massage

Ik heb van Peter meerdere (soorten) massages gehad. De laatste is de tok-san massage. Een hele bijzondere massage met "hamer en bijl" ...van hout. Bij t zien schrok ik een beetje, maar t is een hele prettige manier van masseren. N tikje met deze instrumenten gaat je hele lijf door. T klinkt heel heftig maar dat is het zeker niet. T voelt na afloop heel ontspannend. Je houdt t gevoel nog even vast na afloop. Zeker een aanrader. Het valt vlgs mij onder de ontspanningsmassages en dat is t ook zeker.Heb ook de "gewone" ontspanningsmassage, de drukpuntenmassage en de bamboemassage van Peter gehad. Kan ze allemaal aanbevelen, maar mijn voorkeur heeft de tok-san.

by Suzanne on LAER Massage

Door mijn werk achter de computer en het vele paardrijden heb ik altijd best wel last van mijn rug. Maar sinds ruim een half jaar dat ik me door Peter laat masseren zijn al die klachten verdwenen. Zijn combinatie van westerse en oosterse technieken zijn een weldaad voor mijn rug. En hij kijkt niet alleen naar de probleem gebieden, hij heeft oog voor het hele lichaam. Alles staat met elkaar in verbinding. Ik ben meer dan tevreden. Ik heb mijn masseur gevonden. Door me regelmatig te laten masseren voel ik me beter, beweeg ik beter en ben ik een stuk gelukkiger geworden

by Karin on LAER Massage

Een heerlijke massage ontvangen! Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Er wordt alle tijd voor je genomen. Ik beveel dit iedereen aan. 🙂 Dank je wel!

by Monique on LAER Massage
Massage

Een heerlijke massage gehad. Peter is een ervaren masseur en neemt echt de tijd voor je. Niets wordt afgeraffeld. Een massage was voor mij altijd een decadente luxe. Nu is het gewoon een heerlijke luxe die ik mezelf mag en zelfs moet permitteren. Ik voel dat het goed voor me is, al mijn kleine spierklachten verdwijnen. Ik voel me zoveel beter. Een echte aanrader.