Bij Laer kennen we een aantal verschillende massage vormen. Alle vormen zijn primair als ontspannende massage vorm bedoelt.

Body. Met natuurlijke olie (amandel en jojoba) wordt je lichaam geheel of gedeeltelijk gemasseerd. Dit is de klassieke massage. Gewoon heerlijk rustig ontspannen liggen, zachte muziek op de achtergrond en heerlijk gemasseerd worden.

Bamboe. De massage is een olie massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van handen en bamboe stokken. Het is een ontspannende massage. Bijzonder geschikt voor vastzittende spieren. Door de volle aanraking van de verwarmde bamboe massage stokken op de spieren ervaar je een heel compleet massage-gevoel. De massage wordt over het algemeen als bijzonder prettig en intensief ervaren.

HotStone. In een combinatie van hete (vulkanische) stenen en beperkte olie massage wordt de hele massage verzorgt. Heerlijk voor in de koude wintermaanden. Even lekker genieten van de rust en de warme stenen gecombineerd met een heerlijk zachte olie massage.

Tok-Sen. Met een houten beitel en hamer brengen we voorzichtig je spieren aan het trillen. De massage wordt alleen gegeven op de achterkant van het lichaam, rug, armen en benen. Dit is geen heel ontspannende massage. De massage doet absoluut geen pijn, maar het constante tikken van de hamer op de beitel zorgt ervoor dat je nooit helemaal weg raakt. Dat is ook niet de bedoeling van de massage. De bedoeling is juist dat je veel energie krijgt. Doordat de massage hoofdzakelijk over je sen-lijnen gedaan wordt is het resultaat dat die geactiveerd worden waardoor je juist weer energie krijgt. De meeste mensen ervaren de dag na de massage een behoorlijke energie-boost.

Meridiaan massage. Een massage over het hele lichaam, waarbij de nadruk wordt gelegd op de 12 hoofdmeridianen. De massage zorgt ervoor dat blokkades in de meridianen worden opgelost. Zodoende kan het lichaam zelf beter werken aan eventueel herstel. De resultaten zijn bij veel mensen verschillend. Het kan zijn dat je je na afloop bijzonder energiek voelt, maar het kan ook zijn dat er heftige emoties vrij komen of dat je juist de rust kan vinden om heerlijk ontspannen.

Pulsing en polarisatie. Deze massagevorm wordt gegeven op de kleding, en bestaat uit het langzaam bewegen van het lichaam en het leiden van de energie banen in je lichaam. Door het zachtjes bewegen van het lichaam wordt iedere vezel geraakt.

Al deze massage vormen kunnen tot op zekere hoogte ook gecombineerd worden. Geef gerust aan wat je zelf wilt, wij voegen ons graag naar jouw wensen.