Alle massages worden uitgevoerd met olie, met uitzondering van de pulsing en polarisatie massage, die wordt op de kleding gegeven.

Bij de olie massage spreken we eerst af wat er wel en wat er niet gemasseerd wordt. Je hebt daar zelf alles over te vertellen. Jouw keuzes worden altijd gerespecteerd. 

Allereerst begin ik met korte pulsing. Dat is een voorbereidende vorm voor de olie-massage. Ik doe dat omdat je dan langer plezier hebt van de olie massage. Bij pulsing wordt je lichaam zachtjes gewiegd in een constante cadans. Daarmee bereiken we iedere cel in je lichaam. En heel langzaam wordt je rustiger en dat werkt door in je spieren en organen. Het lijkt allemaal wat vreemd, maar eigen onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die eerst gepulst worden veel langer plezier hebben van de olie massage. Ze voelen zich veel langer “senang” 🙂

Als je snel duizelig wordt, zeg het dan, dan kijken we samen tot hoever we kunnen gaan. Het hoeft niet, maar is wel een hele prettige manier om een massage te starten.

Voor diegene die het graag willen kunnen we de massage ook nog uitbreiden met een polarisatie. Hierbij ga ik echt aan het werk met de energiepunten en banen in je lichaam. Als je dat allemaal wat zweverig vindt, geen enkel probleem. Dan laten we dat gewoon achterwege. Het is zeker geen noodzaak om van de massage te genieten, maar soms is het wel een prettige aanvulling/afronding.